Hotels en vakantiehuizen

Het onderhoud van hotels en vakantiehuizen moet voldoen aan specifieke eisen zodat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk gehinderd wordt. Daarnaast is het van belang om kosten efficiënt te werken. Bezoekers van hotels en vakantiehuizen zijn immers ook prijsbewuster. Hotels en vakantiehuizen kunnen kansen pakken door hun accommodatie aan te passen aan de trends en wensen van deze tijd.

Onderhoud en storingen

U kunt besparen op onderhoud door planmatig te werken. Op onze manier komt u niet voor verrassingen te staan en blijft uw gastverblijf in optimale conditie. Omdat wij alle vakmensen in huis hebben, heeft u te maken met slechts één partij. Alle werkzaamheden zijn op elkaar afgestemd. Dat is een kostenvoordeel en een garantie dat planningen gehaald worden. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen, zonder dat uw gasten hier hinder van ondervinden. 

Aanpassingen

De kansen voor deze branche liggen in het aanpassen van de locatie aan thema,s, evenementen, speciale voorzieningen voor ouderen, nieuwe doelgroepen etc. Wij zijn gespecialiseerd om uw wensen uit te voeren volgens afspraak en binnen de planning. Onze vakmensen kunnen met u meedenken en vakkundig de werkzaamheden plannen en uitoeren. 

Totaalonderhoud is maatwerk

U heeft met Guis een partner in huis waarmee u het onderhoud kunt uitbesteden en bovendien tools in handen krijgt om het rendement van uw portefeuille te verhogen. Neem contact met ons op en hoor hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!