Installatie

Dit is het loodgieters bedrijf binnen onze organisatie. Onze mensen zijn gekwalificeerd en goed opgeleid. Ze kunnen werken met de nieuwste materialen en technieken maar ook met alle oude technieken. We zijn beschikbaar voor losse klussen en projecten maar uiteraard ook voor noodgevallen. Deze spoedeisende hulp bieden wij aan op contract basis en 24/7.

Werkzaamheden Loodgieters

Onze loodgieters zijn vakmensen die u kunnen helpen met alle voorkomende werkzaamheden. Wij werken met geavanceerde meetapparatuur en pakken de kern van het probleem aan. Bij al ons werk houden we milieuaspecten in het oog. Hieronder vindt u een korte opsomming van de werkzaamheden die we dagelijks uitvoeren bij onze klanten:.  

Guis Specialisten

Met onze drie gespecialiseerde bedrijven kunnen we alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. U kunt met één partij en met één contactpersoon al uw werken realiseren. Guis Totaalonderhoud bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Onderhoud: onderhoud en renovatie aan vastgoed ook onderhoudscontracten, energiebesparing, zwam-schimmelsanering, brandpreventie en brandvertraging. 
  • Schilders: binnen- en buitenschilderwerk, tevens glas- en behangwerk, houtwerk inspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering
  • Installatie: gespecialiseerde loodgieters voor: sanitair, riolering, leidingwerk, cv installaties, ventilatie (mechanisch en natuurlijk), aanleg en onderhoud, camera-inspecties

Neem vrijblijvend contact met ons op!