Ons loodgietersbedrijf werkt met vakkundige installateurs. Altijd professioneel, klantvriendelijk en stipt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij problemen bij de kern aanpakken. Indien nodig voeren wij camera-inspecties en andere metingen uit. Voor noodsituaties en spoedgevallen zijn wij op contractbasis, 24/7 beschikbaar.

Loodgieters en installateurs

Alle werkzaamheden aan pijpleidingen, riolering, dakbedekking en sanitair kunnen wij verzorgen. Wij hebben alle vakmensen in huis. Aanleg, onderhoud en vervanging zijn onze dagelijkse werkzaamheden.  Door professionele metingen pakken wij problemen bij de kern aan. Hieronder vind u een overzicht van ons loodgieterswerk.

Sanitair

Herstel, reparatie of vervanging van al uw sanitaire voorzieningen. Guis maakt het voor u op de meest effectieve en efficiënte manier. We denken praktisch mee en leveren een mooi eindresultaat af. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen.

Riolering

Guis kan voor u alle rioleringen, zowel binnenshuis als buitenshuis, herstellen of vervangen. Ook voor het aanleggen van een geheel nieuwe riolering bij renovatie of vervanging van badkamer of toilet. Indien u problemen heeft met uw riolering en niet direct wilt overgaan tot slopen van de koker of de vloer dan kunt u door ons een camera inspectie laten uitvoeren. Dit geeft duidelijkheid over de oorzaak en de mogelijke oplossingen die u veel geld kunnen besparen. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw probleem opgelost wordt zonder onnodige kosten te maken.

Lood- en zinkwerk

Guis kan voor u alle voorkomende zink- en loodwerken uitvoeren. Vervangen, repareren en onderhouden van voetlood, loketten en van goten en de daarbij behorende hemelwaterafvoeren. Voor zowel oude, monumentale gebouwen als nieuwbouw. Onze specialisten zijn vakkundig en werken volgens afspraak. 

Water en gas

Om uw water- en gasapparaten op de gewenste plaats te kunnen gebruiken, moet vaak het leidingwerk aangepast worden. De loodgieters van Guis kunnen uw wensen vertalen binnen de mogelijkheden van het pand. Wij hebben onze kracht bewezen bij veel verbouwingen met vakkundige aanleg en vervanging van leidingwerk inclusief aansluitpunten. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

CV en MV installaties

Alle werkzaamheden aan uw cv installatie kunnen wij verzorgen. Van aanleg tot onderhoud. Naast warmtecomfort is het binnenklimaat ook belangrijk. Voor de werking van apparatuur maar ook de gezondheid van bewoners. Daarom zijn onze installateurs ook opgeleid om de natuurlijke en mechanische ventilatie te beoordelen. Wij kunnen aanleg, onderhoud en herstelwerkzaamheden uitvoeren op alle soorten ventilatie. Voorkomen en verhelpen van vochtproblemen is belangrijk om sluipende schade te voorkomen aan gebouw en aan gezondheid van de bewoners.

Heeft u last van zwam of schimmel lees dan over onze aanpak bij zwam- en schimmelsanering.

Neem vrijblijvend contact op!