Nieuws juli 2015

Kort nieuws Juli 2015

Er is deze maand weer veel gebeurd bij Guis Totaalonderhoud. U vindt hier een kort overzicht van de onderwerpen.

  • Het klant- en gebruikerstevredenheid onderzoek 2014 is afgerond. De resultaten worden op dit moment verwerkt en in de volgende nieuwsbrief gepresenteerd. Nog geen abonnee? Schrijf u in voor de Guis-Nieuwsbrief.
  • Ook de auditdagen zijn weer uitgevoerd en de Certificering ISO 9001:2008 en VCA* zijn voor drie jaar verlengd.
  • Wij verwelkomen ook 2 nieuwe werknemers. Per heden is Willem Veen werkzaam als Projectleider / uitvoerder. Anneke Gouw begint per 10 augustus als assistent Projectleider / uitvoerder. Wij wensen hen veel succes en werkplezier!

Oorspronkelijk  met accentkleur geel

Oorspronkelijk met accentkleur geel

nieuw  met accentkleur blauw

nieuw met accentkleur blauw

Kleurwijziging complex “de Paden” in Rotterdam

Uitvoering prestatiegericht gevelonderhoud 2015 aan 6 flats / 294 woningen op het DWL terrein te Rotterdam. De opdrachtgever is Woonstad Rotterdam. De bewoners van de flats mochten kiezen voor een kleurwijziging en het schilderwerk wordt nu uitgevoerd. De accent kleuren veranderen van geel naar blauw. Guis heeft in samenwerking met Woonstad van deze werkzaamheden een opleidingstraject gemaakt voor jonge en gemotiveerde leerling schilders. Deze komen via Vakbroeders Rotterdam. Verder worden er werkzaamheden verricht op de volgende gebieden: inbraakpreventie, vervanging van draaiende delen, houtrot herstel en het herstellen van alle kunststofkozijnen. 


Nieuwe opdrachtgever!

Welkom nieuwe opdrachtgever! Guis voert het groot onderhoud van 7 complexen van Patrimonium Barendrecht uit. De werkzaamheden zijn o.a. het herstellen en saneren van de gevelkozijnen, inclusief draaiende delen. Ook doen wij betonherstel en vervangen wij het gevelvoegwerk en glaswerk. Hier hoort ook het prestatiegericht buitenschilderwerk bij. Het adviseren over en aanbrengen van hang- en sluitwerk wordt ook door ons gedaan. Uiteraard op basis van het certificaat/normering van de Politie: keurmerk 'Veilig Wonen'. 


1000ste energiebesparende woning hellevoetsluis

1000ste energiebesparende woning hellevoetsluis

1000ste energie besparende woning Maasdelta

werkzaamheden woningen hellevoetsluis

werkzaamheden woningen hellevoetsluis

In een goede samenwerking levert Maasdelta samen met Guis Totaalonderhoud de 1000ste energiebesparende woning in Hellevoetsluis op. Naast energiebesparende maatregelen worden ook alle woningen prestatiegericht geschilderd door de vakschilders van Guis.  De voordeuren worden vervangen en voorzien van inbraakwerend beslag. Daarnaast pakken wij ook het glas en paneelwerk aan. Deze worden vervangen door onze specialisten. 
Lees het persbericht.