Onderhoud

Dit is het aannemersbedrijf binnen onze organisatie. Wij doen periodiek onderhoud en renovatie voor diverse overheden, instellingen, corporaties en andersoortige eigenaren van vastgoed. Dat kan als losse opdracht of in een meerjarig onderhoudscontract. Wilt u onderhoud en ook tools voor beheer, lees dan meer over vastgoed adoptie.  

onderhoudswerkzaamheden

Op onderstaande onderdelen zijn wij dagelijks actief met onze ervaren vakmensen, timmerlieden, tegelzetters, stukadoors/spuiters en metselaars/voegers. Allen vakmensen met een klantvriendelijke instelling. Wij werken volgens een strakke planning.

Guis specialisten

Met onze drie gespecialiseerde bedrijven kunnen we alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. U kunt met één partij en met één contactpersoon al uw werken realiseren. Guis Totaalonderhoud bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Onderhoud: onderhoud en renovatie aan vastgoed ook onderhoudscontracten, energiebesparing, zwam-schimmelsanering, brandpreventie en brandvertraging. 
  • Schilders: binnen- en buitenschilderwerk, tevens glas- en behangwerk, houtwerk inspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering
  • Installatie: gespecialiseerde loodgieters voor: sanitair, riolering, leidingwerk, cv installaties, ventilatie (mechanisch en natuurlijk), aanleg en onderhoud, camera-inspecties

Neem vrijblijvend contact met ons op!