Guis Totaalonderhoud

In 1988 richtte Piet Guis het schildersbedrijf op. Inmiddels bestaat onze organisatie uit drie bedrijven met ieder een eigen specialisme. Wij streven naar langlopende relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Bij al ons werk staat kwaliteit hoog in het vaandel en hebben wij respect voor het milieu.

Oprichting en groei

De directie van Guis kwam er al snel achter dat klanten vaak ook behoefte hadden aan andere vaklieden. Om de kwaliteit te kunnen garanderen ontstond het idee om ook andere vakmensen aan te bieden onder de Guis-vlag. Dit leverde ook een enorm kostenvoordeel op voor klanten. Tijdens een project of klus hebben klanten te maken met één partij en met één contactpersoon. De filosofie om efficiënt te werken en tegelijk hoge kwaliteit te leveren geldt nog steeds voor ons. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud en renovatie kunnen uitgevoerd worden door de drie bedrijven van Guis Totaalonderhoud.

Guis Totaalonderhoud

  • Onderhoud: onderhoud en renovatie ook onderhoudscontracten, energiebesparing, zwam-schimmel-sanering, brandpreventie en brandvertraging. 
  • Schilders: binnen en buiten schilderwerk, tevens glas- en behangwerk, houtwerk inspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering
  • Installatie: Gespecialiseerde loodgieters, sanitair, riolering, leidingwerk, cv installaties, ventilatie, aanleg en onderhoud, camera-inspecties

Door de Guis-organisatiestructuur krijgen onze klanten de zekerheid van een groot bedrijf maar de service en de aandacht van een kleinschalig familiebedrijf. Op dit moment bestaat Guis Totaalonderhoud uit 32 vaste medewerkers en beschikken wij over een database met vaste, vooraf geselecteerde vaklieden. Guis kan daardoor snel opschalen in capaciteit zonder dat dit risico’s voor de kwaliteit oplevert. 

Investeren in de Toekomst

Guis Totaalonderhoud heeft een samenwerkingsverband met de opleidingscentra SBB (voorheen Fundeon en Ecabo) en Schilder^sCool. Guis heeft hiermee de status verdient van erkend leerbedrijf in het beroepsonderwijs Bouw & infra en voor schilderwerk. De leerlingen worden bij ons begeleid en opgeleid tijdens een stage of vaste werkplek. Guis Totaalonderhoud draagt hiermee bij aan de nieuwe instroom van jeugdige vakmensen in de branche en in de eigen organisatie. 

Ook voor onze eigen mensen heeft Guis een hoogwaardig opleidingsplan. Hierdoor blijft de kwaliteit van Guis verzekerd. Want ons werk drijft op de kwaliteit van onze vakmensen en hun kennis van nieuwe technieken en materialen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!