Guis Totaalonderhoud referenties

Wij werken voor de volgende organisaties

  • Woningcorporaties
  • Vastgoedeigenaren en Beheerders
  • Beleggers in vastgoed
  • Overheid en gemeentes
  • Politie, musea en hotels
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Zorginstellingen
  • Bedrijven

Hieronder vindt u quotes van een aantal van onze klanten.


Guis heeft voor ons de oude vergaderruimte en aansluitende gangen omgebouwd tot een prachtige beautysalon. Deze omvangrijke klus is zeer professioneel uitgevoerd. Een speciale eis was dat de werkzaamheden geen overlast voor onze gasten zou opleveren. Hier is volledig rekening mee gehouden. En het eindresultaat mag er wezen!
— dhr. Bart van de Brug / the Manhattan hotel Rotterdam

Guis kennen wij als een klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt en goed communiceert. Het eindresultaat is altijd mooi en ik vind de prijs-kwaliteitverhouding dan ook goed. De vakmensen zijn zelfstandig en professioneel. Daarbij is het prettig samen te werken met mensen die flexibel zijn. Prima!
— dhr. Michel Pieterse / Ipse de Bruggen

De firma Guis heeft aan diverse complexen van ons in Vlaardingen uiteenlopende werkzaamheden verricht: gevelonderhoud, buitenschilderwerk, houtrotherstel, vervangen van ramen, deuren, inbraakwerend hang- en sluitwerk aangebracht, dakbedekking en goten vernieuwd. Daarnaast ook asbest- en zwamsanering. Guis denkt mee en snapt wat voor een corporatie belangrijk is. Het werk is professioneel uitgevoerd en naar tevredenheid opgeleverd.
— Wilfred Gerritse / Waterweg Wonen

Guis heeft diverse malen binnen- en buitenschilderwerk voor ons uitgevoerd in meerdere panden. Tijdens deze projecten hebben we zeer prettig samengewerkt en zijn alle werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Het opgeleverde eindresultaat is gewoonweg uitstekend. Guis is een klantvriendelijk bedrijf dat altijd professioneel werk aflevert. De prijs-kwaliteitverhouding beoordeel ik dan ook als zeer goed!
— dhr. Mart Schaddé van Dooren / Zadkine Facilitair & Huisvesting

Neem vrijblijvend contact met ons op!