Mooi schilderwerk geeft uw pand of interieur de beste uitstraling. Vakkundig schilderwerk beschermt daarbij ook uw object. Zowel binnen als buiten. Een verstandige investering die zich zelf terugverdient. Onze schilders werken professioneel en volgens planning.

Professioneel Schilderwerk

Na een inventarisatie van uw wensen, de staat van het object, krijgt u een aanpak en offerte. Zijn er andere werkzaamheden nodig dan schilderen? Onze vakmensen staan voor u klaar en kunnen snel ingeschakeld worden. Goed geregeld en efficiënt in de kosten.

Houtwerk inspectie & herstel 

Ter voorbereiding van het schilderwerk wordt het houtwerk beoordeeld op rot en beschadigingen. Indien nodig wordt het aangetaste deel snel hersteld of vervangen. Bent u niet zeker van de staat van uw houtwerk dan is het verstandig vrijblijvend een inspectie uit te laten voeren. De kosten zijn minimaal en worden verrekend bij een opdracht. 

Binnen en buitenschilderwerk

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schilderwerk, binnen en buiten. Of het nu om nieuw of bestaand schilderwerk gaat, u krijgt altijd een fantastisch eindresultaat. Onze vakmensen hebben kennis van de nieuwste materialen en technieken. Als u dat wenst kunnen wij u adviseren over kleurcombinaties en het onderhoud van uw schilderwerk.

Glaswerk

Als u schilderwerk laat uitvoeren aan bijvoorbeeld kozijnen, is het een goed moment om ook naar uw glaswerk te kijken. Meer comfort en tegelijk bezuinigen op stookkosten kan met dubbelglas of hoog rendement glas. De investering verdient zich terug met lagere stookkosten. Ook mogelijk als u de kozijnen wilt behouden. Guis adviseert over de mogelijkheden zodat u een goede keuze kunt maken. Lees meer over energiebesparende maatregelen.

Behangwerk

Als u het interieur laat schilderen is het goed te weten dat u ook bij ons terecht kunt voor vakkundig behangwerk. Indien gewenst kunt u advies krijgen over het behang en kleurencombinaties. Zo kunt u in één keer het huis, appartement of flat van binnen aanpakken. Dat scheelt veel tijd en extra kosten.

Graffiti en vandalisme

Heeft u last van graffiti of andere schade van vandalisme dan kunnen wij u goed helpen. Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van graffiti  en het herstellen van opgelopen schade. Het is goed te weten dat Guis de beschikking heeft over vakmensen met verschillende specialismen. Mocht tijdens het herstelproces blijken dat er een andere vakman nodig is dan is deze snel ingeschakeld. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat en lage kosten. Uiteraard werken wij op een milieuvriendelijke manier.

Neem vrijblijvend contact met ons op!