Vastgoedbeleggers en vastgoedonderhoud

Als belegger in vastgoed wilt natuurlijk uw investering veiligstellen. Guis Totaalonderhoud is gespecialiseerd in onderhoudscontracten die afgestemd zijn op uw situatie. Hierdoor betaalt u nooit teveel en heeft u de garantie dat uw object in topconditie blijft.

Werkwijze Guis Totaalonderhoud

Na een korte inventarisatie geven wij u een voorstel dat naadloos aansluit op uw situatie, budget en toekomstplannen. Neemt u vrijblijvend contact op zodat wij u kunnen helpen de juiste keuzes te maken.

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Op onderstaande onderdelen zijn wij dagelijks actief met onze ervaren vakmensen, timmerlieden, tegelzetters, stukadoors/spuiters en metselaars/voegers. Allen vakmensen met een klantvriendelijke instelling. Wij werken volgens een strakke planning.

GUIS SPECIALISTEN

Met onze drie gespecialiseerde bedrijven kunnen we alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. U kunt met één partij en met één contactpersoon al uw werken realiseren. Guis Totaalonderhoud bestaat uit de volgende bedrijven:

  • Onderhoud: onderhoud en renovatie aan vastgoed ook onderhoudscontracten, energiebesparing, zwam-schimmelsanering, brandpreventie en brandvertraging. 
  • Schilders: binnen- en buitenschilderwerk, tevens glas- en behangwerk, houtwerk inspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering
  • Installaties: gespecialiseerde loodgieters voor: sanitair, riolering, leidingwerk, cv installaties, ventilatie (mechanisch en natuurlijk), aanleg en onderhoud, camera-inspecties

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!