Woningcorporaties

Woningcorporaties hebben te maken met bezuinigingen en marges staan flink onder druk. Om meer efficiency te bewerkstelligen is een professionele partner in onderhoud essentieel. Wij hebben diensten ontwikkeld zodat woningcorporaties hun doelstellingen binnen het budget kunnen realiseren.

 

Vastgoedonderhoud wordt Totaalonderhoud

Onze aanpak is afgestemd op de werkwijze van woningcorporaties. Naast het opstellen van onderhoudsplannen en het uitvoeren van het onderhoud kunnen wij u ook ondersteunen bij het vastgoedbeheer. Het uitgangspunt is dat u meer rendement haalt uit uw portefeuille. U kunt met  één partij al het onderhoud laten uitvoeren en managen. 

Planmatigonderhoud

Onze vakmensen voeren periodiek onderhoud uit aan gebouwen volgens het onderhoudsplan waarin de afspraken schriftelijk vastgelegd zijn. Het doel is om gericht onderhoud toe te passen zodat vastgoed in topconditie blijft tegen minimale kosten. Meedenken in efficiency zodat u uw doelstelling behaalt en niet voor verassingen komt te staan.

Vervanging of renovatie

Een belangrijke taak binnen onderhoudswerkzaamheden is het gepland uitvoeren van vervanging of renovaties. Wij kunnen u adviseren en helpen een begroting op te stellen zodat u niet overvallen wordt door onvoorziene kosten. Omdat wij alle specialisten in huis hebben, heeft u slechts een aanspreekpunt. De werkzaamheden zijn op elkaar afgestemd en worden volgens planning gerealiseerd. Een belangrijk kostenvoordeel en besparing in tijd.

Storingen

In een servicecontract leggen wij uw specifieke wensen en eisen vast. Wij zijn in staat meldingsprocedures op te stellen zodat snel een inventarisatie van de melding gemaakt wordt zodat adequaat handelen gegarandeerd is. Bewonerstevredenheid is een belangrijke graadmeter van ons werk.

Vastgoed - adoptie

Bij vastgoedadoptie haalt u een betrouwbare onderhoudspartner in huis die meedenkt, uitvoert en u ondersteunt bij het vastgoedbeheer. Dit is maatwerk wat gebaseerd is op de prestatie-afspraken die met u gemaakt zijn. Alle vakmensen zijn bij ons in huis zodat u met een partij alles aan kunt. Daarnaast hebben wij tools ontwikkeld waarmee u meer rendement uit uw portefeuille kunt halen. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!