Zorginstellingen

De nadruk voor zorginstelling ligt de komende jaren op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten. Door een toenemende vraag naar zorg zal de zorgondernemer steeds meer zijn eigen businessmodel moet definiëren. Aanpassingen in de voorzieningen is een manier om meer aansluiting te maken met de nieuwe zorgwensen van de bewoners. Door slimme aanpassingen en  vastgoedonderhoud is een effectiever gebruik van middelen mogelijk tegelijk meer aansluiting te vinden met de trends in de zorgbranche.

Onderhoud en storingen

U kunt besparen op onderhoud door planmatig te werken. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en blijft uw accommodatie in optimale conditie. Omdat wij alle vakmensen in huis hebben, heeft u te maken met slechts één partij. De werkzaamheden zijn op elkaar afgestemd en een specialist is snel ingeschakeld. Dat is een besparing in kosten en een garantie dat planningen gehaald worden. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van onderhoud en verhelpen van storingen, zonder dat uw bewoners hier hinder van ondervinden. 

Aanpassingen

De kansen voor deze branche liggen in het aanpassen van de locatie en voorzieningen aan de eisen van patiënten en bewoners.  De zorgwens is veranderd door mondige patiënten en oudere bewoners die speciale voorzieningen verwachten. Wij zijn gespecialiseerd om deze wensen kosteneffectief uit te voeren. Onze vakmensen kunnen met u meedenken en vakkundig de werkzaamheden plannen,budgetteren en uitvoeren. 

Totaalonderhoud is maatwerk 

U heeft met Guis een partner in huis waarmee u het onderhoud kunt uitbesteden en bovendien tools in handen krijgt om het rendement van uw portefeuille te verhogen. Neem contact met ons op dan hoort u hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!