zwamsanneringknop3.jpg

Zwam en schimmel zijn funest voor een gebouw en niet te vergeten de gezondheid van de bewoners. De aanpak van zwam- en schimmelproblemen zijn alleen zinvol als eerst de oorzaak verholpen is. Onze specialisten werken snel en vakkundig.

Zwamsanering en schimmelbestrijding

Guis maakt een snelle en gedegen inventarisatie van het probleem. Zo weet u zeker dat u een blijvend resultaat krijgt. Laat u het plan van aanpak door ons uitvoeren, dan krijgt u 10 jaar garantie dat de zwam of schimmel niet terugkeert!

Vochthuishouding

Heeft u last van zwam of schimmel op hout of metselwerk dan is dat altijd het gevolg van vocht. Dit is desastreus voor uw gebouw omdat constructies aangetast raken en verzwakken. Heeft de zwam of schimmel zich eenmaal ontwikkeld dan zal dit proces steeds sneller gaan. Daarom is het belangrijk snel te handelen en het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Vaak beginnen de problemen in kruipruimtes maar het kan zeker ook op andere plaatsen ontstaan. Bij zwamsanering moet dus altijd eerst de vochthuishouding verbeterd worden en is een betere mechanische of natuurlijke ventilatie noodzakelijk. Guis kan u oplossingen aandragen die uw zwam- en schimmelproblemen gegarandeerd en blijvend verhelpen. 

Zwam- en schimmelsanering

Is de oorzaak van de vochtproblemen aangepakt dan kan Guis met behulp van de nieuwste technieken de zwam of schimmel verwijderen. Door onze grondige aanpak hebben wij  veel blijvende successen geboekt. Als wij ons plan van aanpak uitvoeren dan krijgt u ook 10 jaar garantie op het wegblijven van zwam of schimmel. Guis werkt altijd op de meest milieuvriendelijke manier. Mocht u last hebben van gevolgschade van zwam of schimmel dan kan dat door onze vakmensen snel hersteld worden. Zo heeft u met Guis een specialist in huis die alle voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren aan uw woning, gebouw of wooncomplex. Een besparing in tijd en geld.

Neem vrijblijvend contact met ons op!