Energiebesparing is een actueel onderwerp. Logisch want u kunt het milieu redden en tegelijk op uw energiekosten besparen. Investeringen verdienen zichzelf terug, mits ze afgestemd zijn op uw situatie en vakkundig uitgevoerd zijn. Guis Totaalonderhoud kan energiebesparende maatregelen treffen als onderdeel van een onderhoudscontract of als opdracht. Altijd een passende oplossing.
 

Energiebesparing

Guis heeft vele jaren ervaring met energiebesparende oplossingen. De nieuwste technieken worden ingezet om het hoogste rendement te halen. Na de inventarisatie ontvangt u een plan van aanpak met de bijbehorende kosten. Niet alleen geschikt voor bestaande en monumentale gebouwen maar ook voor nieuwbouw.

Energie inventarisatie

Op basis van vakkundige metingen w orden verbeterpunten in kaart gebracht. Camera-inspecties in de spouwen, warmteverliesmetingen van gevel en dak brengen de zwakste punten in kaart. In het plan van aanpak worden de oplossingen en uw wensen optimaal uitgewerkt. Daarna kunnen wij u de meest effectieve verbeteringen aanbieden tegen de laagste kosten. Deze maatregelen passen binnen het systeem van energielabels. Wij kunnen uw adviseren met welke ingrepen u kunt voldoen aan de eisen van een hoger energielabel. 

Energiebesparende maatregelen

  • vakkundige metingen
  • plan van aanpak, nu en voor de toekomst
  • beglazing en tocht-isolatie
  • gevel- en muurisolatie
  • vloeren en kruipruimtes
  • cv installaties, aanleg en onderhoud
  • werken met energielabels

Expertise Guis

Het werkterrein van energiebesparing is heel breed en vraagt tegelijk om een specialistische aanpak. Guis heeft de beschikking over vakmensen uit drie gespecialiseerde Guis-bedrijven. Hierdoor is ons expertiseniveau hoog en heeft u te maken met één partij die alle werkzaamheden kan uitvoeren. Dit bespaart u tijd en kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!